Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Κλασσικές ιστορίες του Spidey επανεκδίδονται σε comics του 1$Το πολυαναμενόμενο “Spider-Man: Homecoming” βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούλιο, και η Marvel δεν χάνει την ευκαιρία κυκλοφορώντας πάλι κλασσικές ιστορίες του Spidey με τη σειρά “True Believers” αξίας 1$ ανά τεύχος!
Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η «True Believers» επανέκδοση του Amazing Spider-Man #1 από το 1963, το Miles Morales: Spider-Man #1, το οποίο θα είναι η επανέκδοση του Spider-Man #1 από το 2016, και το Peter Parker, the Spectacular Spider-Man #1 από το 1976.

Ενώ στις 5 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το Amazing Fantasy Starring Spider-Man #1 επανεκδίδοντας την ιστορία του Spider-Man από το Amazing Fantasy #15 του 1962 και το Spidey #6 του 2015, το Spider-Man Brand New Day #1 επανεκδίδοντας υλικό από το Amazing Spider-Man #546 του 1999, και το Spider-Man #1 επανακδίδοντας το Spider-Man #1 του Todd McFarlane από το 1990.

6 τεύχη του δολάριου λοιπόν! Πραγματική ευκαιρία, είναι αμαρτία να μην τα πάρεις όλα! Απ ότι φαίνεται λοιπόν, θα χει πολύ δουλειά ο Σπύρος και οι Μεγάλοι Παλαιοί το καλοκαίρι…


Στράτος Ξ. Χουβαρδάς
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου