Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Κάστυ στο Μίκυ Μάους #154Την Παρασκευή 26 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο Μίκυ Μάους και έχει ιστορία του υπέροχου Κάστυ!
Μίκυ Μάους #154: Τα Τέρατα του Κήπου

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

    ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΚΟΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΦΥ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΖΩΥΦΙΟΥ

    Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΥΚΝΟΥ

Ο ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ

    ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤΙΑΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Π.Α.Π.Ι. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΤΣΑ-7 ΚΑΙ ΓΚΑΦΑ-12 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 26 Μαϊου (Νο. 154)

Στο νέο Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί την Παρασκευή η κεντρική ιστορία, Τα Τέρατα του Κήπου είναι του Κάστυ! Μια ολόδικη του ιστορία!! Τι εννοώ; Εννοώ ότι η ιστορία έχει και σενάριο αλλά δικό του σχέδιο του. Τέτοια ιστορία με αυτά τα χαρακτηριστικά είχαμε να δούμε από το ΚΟΜΙΞ #17 με τους 7 Μπόγκλιν. Βέβαια, από ότι φαίνεται μετακόμισε και ο Κάστυ στο Μίκυ Μάους όπως συνέβη με τον Φαντομία; Η απάντηση είναι ότι δεν μπορούμε να το πούμε αυτό ακόμα με βεβαιότητα. Γιατί; Διότι η ιστορία που μπαίνει τώρα ναι μεν είναι Κάστυ αλλά είναι από τις παλιές του σχετικά. Ιστορία του 2010 και σύμφωνα με το Inducks συμπεριλαμβάνεται στη σειρά Καρτούν πολύ γέλιο, τις περισσότερες από αυτές τις είχε βάλει στο Μίκυ Μάους ο Τερζόπουλος. Στο ΚΟΜΙΞ βλέπαμε λίγο πιο πρόσφατες ιστορίες του (με εξαίρεση την ιστορία Το νησί του Χρόνου του,ΚΟΜΙΞ #11). Οπότε μπορεί να σημαίνει αυτό ότι θα βάζουν τις πιο καλές και πιο πρόσφατες ιστορίες του δημιουργού στο ΚΟΜΙΞ κάποια στιγμή; Δεν μπορούμε να ξέρουμε… Υποθέσεις κάνουμε. Το σημαντικό, είναι ότι έχουμε την επιστροφή του ταλαντούχου σχεδιαστή. Το Μίκυ Μάους μπορεί να μην έχει άρθρα και να είναι σε πιο μικρό μέγεθος αλλά θα απολαύσουμε ιστορία του. Μου έλειψαν οι ιστορίες του συγκεκριμένου, οι οποίες δίνουν μια φρεσκάδα στον Μίκυ.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε σύντομα τι θα βάλει η Καθημερινή στο Μίκυ Μάους (μέσω του ημερολογίου που μας δίνουν στη σελίδα τους κάθε μήνα) τον Ιούνιο αλλά και εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με την Disney.

Κώστας Κόμιξ

Ο Κώστας δημιούργησε την ΚΟΜΙΞ Wiki το 2011 και την εμπνεύστηκε από το περιοδικό ΚΟΜΙΞ που είναι απ τα πιο αγαπημένα περιοδικά με comics της χώρας μας. Έχει πολλές πληροφορίες για ιστορίες, χαρακτήρες και φυσικά για δημιουργούς όπως ο Καρλ Μπαρκς! Μαζί με την ομάδα του έχουνε δημιουργήσει πολλά άρθρα, και με την ενδελεχή έρευνα που έχουνε κάνει έχουνε συγκεντρώσει στην ελληνική γλώσσα διάφορες σημαντικές πληροφορίες για τους αγαπημένους μας ήρωες και σχεδιαστές. Το DisneyComicsPress είναι μια νέα σελίδα που δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό να σχολιάζουνε εκδόσεις Ντισνευ, να γράφουνε άρθρα σχετικά και με τις ελληνικές αλλά και τις ξένες εκδόσεις αλλά και για να ενημερώνουνε τον κόσμο για τα νέα γύρω από τις έντυπες (ξένες ή ελληνικές) εκδόσεις.

 

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου