Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Δημοσίευσε κι εσύ την ιστορία σου σε 121 λέξεις!Αν πιστεύετε ότι μια ιστορία για να σε μαγνητίσει με τη πλοκή της θέλει αράδες ολόκληρες για να το πετύχει, κάνετε μεγάλο λάθος. Αν επίσης πιστεύετε ότι οι ιστορίες σας δεν αξίζουν τίποτα, γιατί δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, λυπάμαι που το λέω αλλά είστε βαθειά νυχτωμένοι!
Έτσι αν ανήκετε κι εσείς στη νέα γενιά συγγραφέων που κατεβάζουν συνέχεια ιδέες για ωραίες ιστορίες, αλλά απογοητεύονται επειδή δεν έχουν πλοκή 600 σελίδων, σας λέω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να αφήνετε τις ιστορίες στην αφάνεια του συρταριού σας.

Μπορείτε άφοβα, να υποβάλλετε τις σύντομες ιστορίες σας στο https://www.121words.com/ , και να τις δείτε δημοσιευμένες άμεσα! Δεν χρειάζεται να έχετε τη βιβλιογραφία του Stephen King στο ενεργητικό σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλλει την ιστορία του στο https://www.121words.com/ και αφού η έμπειρη ομάδα που είναι πίσω απ το site ανακαλύψει τα στοιχεία εκείνα που τη κάνουν διαμαντάκι για τον αναγνώστη, τη δημοσιεύει άμεσα στη social πλατφόρμα urnovl , όπου χιλιάδες χρήστες θα απολαύσουν την ιστορία σας!
Προσοχή όμως! Η ιστορία σας πρέπει να είναι ακριβώς 121 λέξεις! Και ποιος ο λόγος για αυτόν τον περιορισμό; Θα σας πω αμέσως… Υπάρχει ολόκληρο λογοτεχνικό είδος με αυτοτελείς ιστορίες με ολοκληρωμένη πλοκή κάτω των 1000 λέξεων, το οποίο ονομάζεται flash fiction, ενώ microfiction θεωρούνται οι ιστορίες μάξιμουμ 300 λέξεων.

Στο https://www.121words.com/ λοιπόν έχουν επιλέξει τη φόρμα microfiction 121 Λέξεων «ακριβώς επειδή η ανάγνωση αυτών των κειμένων διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό αποτυπώνοντας, με θαυμαστά αποτελέσματα, μία νέα λογοτεχνική κουλτούρα που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια μέσω του διαδικτύου και των social media. Ταυτόχρονα αποτελεί μία συγγραφική πρόκληση: πόσες διαφορετικές και ολοκληρωμένες ιστορίες μπορούν να γραφτούν μόνο με 121 Λέξεις;»

Βγείτε λοιπόν από το comfort zone σας και δοκιμάστε να καταπλήξετε το αναγνωστικό κοινό με τις δικές σας γαργαλιστικές ιστορίες 121 λέξεων! Το https://www.121words.com/ σας δίνει το βήμα να ακουστείτε, θα το αγνοήσετε; Εγώ πάντως δεν κρατήθηκα και έστειλα ήδη τη πρώτη μου ιστορία, γιατί όχι κι εσείς;

Στράτος Ξ. Χουβαρδάς


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου