Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Νέα τομάκια από Καθημερινή!Μάλλον Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ από την Καθημερινή;
Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι. Αφήνουμε πίσω τα σχετικά με το συμβόλαιο της Disney με την Καθημερινή το οποίο από ότι φαίνεται ανανεώθηκε και ας περάσουμε στο καυτό θέμα του καλοκαιριού!!

Τι εννοώ; Τους νέους τόμους φυσικά! Η Καθημερινή μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά. Καταρχάς να ειπωθεί ότι πρόσφατα κάποια άτομα στο facebook μου είπαν ότι κάτι τους είπε η Καθημερινή της Κυριακής σε μήνυμα για τομάκια τον Ιούλιο. Το βρήκα ενδιαφέρον και σκέφτηκα να περιμένω μήπως έχουμε και άλλα νέα και τελικά τσουπ ήρθαν τα νέα.

Σήμερα η Καθημερινή Κύπρου έδωσε την εξής απάντηση σε ένα φίλο στο facebook που μου είπε ότι ρώτησε και του απάντησαν:

Καλήμερα. Θα έχουμε 7 νέες (συλλεκτικές) εκδόσεις από τις αρχές Αυγούστου.”

Αρχές Αυγούστου σημειώστε είναι σημαντικό! Γιατί; Διότι ότι έρχεται στην Ελλάδα κανονικά πηγαίνει ένα μήνα αργότερα στην Κύπρο! Άρα αναμένουμε αρχές Ιούλη νέους τόμους. Και οπότε από τα παραπάνω είναι σίγουρο.  Τέλος να πούμε ότι θα είναι 7 τα τομάκια και αυτό παραπέμπει στην Βιβλιοθήκη Κόμιξ ή Κόμικς όπως είχε πει η Καθημερινή σε κάποια αφίσα της που έδωσε με τον πρώτο τόμο της Βιβλιοθήκης Disney.

Θα μου πείτε 6 δεν ήταν; Ναι τόσα ήταν αλλά μπορούν αλλαγές διότι ο κάθε τόμος Ρόσα του Τερζόπουλου είχε κοντά 220 σελίδες (από τον 2 – 6, 216) ή ίσως μπορεί να βγάλουν και τον Βίο; Θα δείξει. Ο Βίος μπορεί κάλλιστα να μη βγει σε τομάκια και συνεχιστεί στο ΚΟΜΙΞ αλλά να μπουν όλες οι άλλες ιστορίες του Ρόσα.

Να πω ακόμα μερικές σκέψεις μου:

Ας μην ξεχνάμε ότι στην Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ δεν είχε μπει η ιστορία Αφιερωμένο Εξαιρετικά και κάποιες άλλες μικρές ιστορίες και προσχέδια του Ντον Ρόσα. Αυτά ίσως μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνει το 7ο τομάκι.
Έχουν ήδη έτοιμο υλικό όσες ιστορίες του Ρόσα μπήκαν στο ΚΟΜΙΞ 1,5 χρόνο τώρα. Οπότε άνετα τους πάει να βγάλουν τη Βιβλιοθήκη.
Το έβδομο τομάκι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό όπως έγινε με τους Επιγόνους πέρσι. (Πχ μπορεί να είναι το Μπάρνυ & Μπένυ που είναι του Καρλ Μπαρκς…)
 Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία της 3ης σειράς τόμων της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney έγινε πέρσι 10 μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου τόμου (27 Μαΐου, και 5 Ιουλίου κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος). Άρα αναμένουμε νέα σύντομα.

Για αυτό από όλα τα παραπάνω δυνατά πιθανολογώ ότι θα είναι η Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ Καλά το μυριζόμουν εδώ και μήνες. Εάν επιβεβαιωθεί που σύντομα θα έχουμε νέα όπως είπαμε παραπάνω τότε θα γελάω. Γιατί; Διότι ο Ρόσα στο ΚΟΜΙΞ μπήκε τσάμπα και αυτό δείχνει γιατί βιάζονται και βάζουν μέχρι και διπλές ανατυπώσεις. Αυτά προς το παρόν. Για οτιδήποτε νεότερο θα φτιάξουμε νέο άρθρο.

Κώστας Κόμιξ

Ο Κώστας δημιούργησε την ΚΟΜΙΞ Wiki το 2011 και την εμπνεύστηκε από το περιοδικό ΚΟΜΙΞ που είναι απ τα πιο αγαπημένα περιοδικά με comics της χώρας μας. Έχει πολλές πληροφορίες για ιστορίες, χαρακτήρες και φυσικά για δημιουργούς όπως ο Καρλ Μπαρκς! Μαζί με την ομάδα του έχουνε δημιουργήσει πολλά άρθρα, και με την ενδελεχή έρευνα που έχουνε κάνει έχουνε συγκεντρώσει στην ελληνική γλώσσα διάφορες σημαντικές πληροφορίες για τους αγαπημένους μας ήρωες και σχεδιαστές. Το DisneyComicsPress είναι μια νέα σελίδα που δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό να σχολιάζουνε εκδόσεις Ντισνευ, να γράφουνε άρθρα σχετικά και με τις ελληνικές αλλά και τις ξένες εκδόσεις αλλά και για να ενημερώνουνε τον κόσμο για τα νέα γύρω από τις έντυπες (ξένες ή ελληνικές) εκδόσεις.

 

Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου