Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Διαγωνισμός! Κερδίστε τα comics «Μάχη Εικονογραφημένη – Combat Illustrated» Τόμοι 1 & 2 και ένα print του Κώστα Φραγκιαδάκη, προσφορά του Propaganda Channel!


Το Comics In Greece χαρίζει σε 5 τυχερούς αναγνώστες του ένα ασυναγώνιστο συλλεκτικό πακέτο που περιέχει τα comics «Μάχη Εικονογραφημένη – Combat Illustrated» Τόμοι 1 & 2, και ένα print 33x48 του Κώστα Φραγκιαδάκη, προσφορά του Propaganda Channel! 

Οι νικητές θα κληρωθούν ανάμεσα σε όσους κάνουν Like στην σελίδα μας Comics In Greece και στη σελίδα Propaganda Channel και Share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook!

Επιπλέον, οι 5 πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού στο facebook θα κερδίσουν αμέσως και χωρίς κλήρωση το συλλεκτικό print 33x48 του Κώστα Φραγκιαδάκη!

Οι τυχερoί που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό πακέτο που περιέχει τα comics «Μάχη Εικονογραφημένη – Combat Illustrated» Τόμοι 1 & 2, και ένα print 33x48 του Κώστα Φραγκιαδάκη, θα ανακοινωθούν τη Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 19:00μμ από τη σελίδα μας στο Facebook.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου