Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

GeekTales Woohoo! #9: Επανεφευρίσκοντας τον ΠρομηθέαΑγαπημένοι αναγνώστες του Comics in Greece και της στήλης GeekTales έχω την χαρά να μοιραστώ  αποκλειστικά μαζί σας (και για πρώτη φορά στην Ελλάδα) τη νέα δουλειά του Ryan Little με τίτλο Prometheus. Ο Little είναι συγγραφέας και ανεξάρτητος παραγωγός comics και η τελευταία του δουλειά, με τίτλο Lonesomes, απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Σήμερα επιστρέφει με μία νέα καμπάνια για την καινούργια του δουλειά, το Prometheus
Το Prometheus είναι μία noir/fantasy απόπειρα συνέχειας του προμηθεϊκού μύθου με τον Τιτάνα που χάρισε στους ανθρώπους τη φωτιά των Θεών και τιμωρήθηκε γι’ αυτό. Το Prometheus ξεκινά με τη μυστηριώδη απόδραση του πρωταγωνιστή από την αιώνια τιμωρία και έρχεται αντιμέτωπος με τον κόσμο του σήμερα, την ποπ κουλτούρα, τους συνεχείς πολέμους και την παγκόσμια οικονομική καταστροφή. Ο Προμηθέας σύντομα ανακαλύπτει το πόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος που ήξερε μέσα στους αιώνες της φυλακής του, θα συναντήσει τους εναπομείναντες Θεούς και θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο και σκοτεινό μυστικό: η φωτιά για την οποία τιμωρήθηκε έχει κλαπεί.

Ο Little επιχειρεί με επιτυχία να επεκτείνει την ιστορία του Προμηθέα φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με έναν νέο, άγνωστο κόσμο, έναν κόσμο που πρέπει να γνωρίσει εξ αρχής ώστε να καταφέρει να αποκτήσει ξανά τη φωτιά της γνώσης. Έχοντας την ευκαιρία να διαβάσω το πρώτο τεύχος της σειράς Prometheus μπορώ να εγγυηθώ στους φίλους και στις φίλες των comics ότι είναι μία εξαιρετική δουλειά και ένα ανάγνωσμα που θα σας συναρπάσει.

Ο Ryan Little ξεκίνησε αυτές τις μέρες την καμπάνια του στο Kickstarter για την έναρξη της παραγωγής του Prometheus και όσοι/ες ενδιαφέρεστε μπορείτε να αποκτήσετε το Prometheus, εδώ: https://www.kickstarter.com/projects/monsteroftheweek1/prometheus-1?token=5f3bae95


Στρέμπλης Γιώργος 

Ο Γιώργος Στρέμπλης έχει σπουδάσει Φιλοσοφία και είναι φανατικός αναγνώστης
comics από τα μικράτα του! Λατρεύει ο,τι έχει να κάνει με την geek culture και μέχρι αυτή τη μέρα πιστεύει ότι τα Digimon είναι καλύτερα από τα Pokémon! Μπορείτε να βρείτε τις σκέψεις του επάνω στα comics και τη φιλοσοφία στο The ComicBook Imperative.


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου