Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Χωρίς Αραχνο-Αίσθηση ο Spidey στο Spider-Man: Homecoming!Θέλοντας να κάνει τη διαφορά στη 15χρονη πορεία του Spidey στη μεγάλη οθόνη, ο σκηνοθέτης του Spider-Man: Homecoming, Jon Watts, αποφάσισε να μην δώσει μεγάλο βάρος στη πιο διάσημη ικανότητα του Αραχνάκια, την Αραχνο-Αίσθηση.
Απ ότι έχουμε δει στα trailers, η στολή που έχει σχεδιάσει ο Tony Stark για τον Peter Parker θα έχει λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης όμοιας μ αυτής του J.A.R.V.I.S. Αυτό σημαίνει ότι αντικαθίσταται η κλασσική Αραχνο-Αίσθηση απ τη τεχνητή νοημοσύνη, πράγμα που θα τσαντίσει αρκετούς φανς ανά τον κόσμο.

Αν θέλετε τη ταπεινή μου άποψη, θεωρώ την έλλειψη της κλασσικής Αραχνο-Αίσθησης μειονέκτημα για μια ταινία σαν το Spider-Man: Homecoming, απ το οποίο περιμένουμε τόσα πολλά. Καλό πράγμα οι αλλαγές και οι νεωτερισμοί, αλλά κακά τα ψέμματα: Spider-Man χωρίς Spider-Sense δεν γίνεται!!! Συμφωνείτε;

Στράτος Ξ. Χουβαρδάς


Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου