Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Διαγωνισμός! Κερδίστε το Graphic Novel «Η ΣΚΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ» απ’ τις Εκδόσεις Αίολος!Το Comics In Greece χαρίζει σε έναν τυχερό αναγνώστη του ένα αντίτυπο του graphic novel «Η ΣΚΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ», προσφορά των εκδόσεων Αίολος!

Πρόκειται για την εικονογραφημένη διασκευή του ομώνυμου κλασσικού βιβλίου του H. P. Lovecraft σε εικονογράφηση του Culbard I.N.J.

"Από τώρα κι ύστερα..."
Άρκαμ, 1908, Πανεπιστήμιο Μισκατόνικ. Ο καθηγητής Ναθάνιελ Πίζλι καταρρέει την ώρα της διδασκαλίας μπροστά στους φοιτητές του και συνέρχεται πέντε χρόνια μετά. Με φρίκη ανακαλύπτει πως στη διάρκεια αυτής της περιόδου το σώμα του κάθε άλλο παρά αδρανές παρέμεινε, ενώ αρχίζει να βασανίζεται από ανησυχητικούς και αλλόκοτους εφιάλτες. Ο Πίζλι, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα χαμένα χρόνια της ζωής του, έρχεται αντιμέτωπος με πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Η εικονογράφηση δίνει μορφή σε μια από τις τελευταίες τρομακτικές ιστορίες του Χ. Φ. Λάβκραφτ, οδηγώντας τον αναγνώστη σ' ένα ανατριχιαστικό ταξίδι μέσα στον χρόνο, τον χώρο και τις πιο κρυφές πτυχές του ανθρώπινου μυαλού.
"...δεν μπορώ να βασίζομαι στις αισθήσεις μου".


Ο νικητής θα κληρωθεί ανάμεσα σε όποιους κάνουν Like στην σελίδα μας Comics In Greece, και Like και Share δημόσια το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook!

Ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει ένα αντίτυπο του graphic novel «Η ΣΚΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ» θα ανακοινωθεί τη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00μμ από τη σελίδα μας στο Facebook.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
Όλα τα τελευταία νέα στον χώρο των comics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατευθείαν στην οθόνη σου με ένα κλικ! Εγγράψου τώρα στο Newsletter μας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου